torsdag 15 mars 2012

Ögonäcklet


Ni måste ju ändå medge att det inte finns något så fascinerande som när folk lyckas med riktigt äckel. Oavsett hur det tar sig i form: film, anime, bok eller manga (eller bara en muntligt berättad historia). Av just den här anledningen så måste man ju älska Deadman Wonderland, ty den enbart handlar om äckel och sötgulliga saker om vart annat. Den ena sekunden får karaktärerna blommor och godis (som förövrigt kanske inte alls är godis i vår bemärkelse utan i själva verket är en livsavgörande - och superäcklig - medecin) och för att i nästa sekund träffa en jättelik gossekyckling som ger som straff att man måste få sitt högra öga utplockat. Oh, I like!!!!!!!

Ta ut ögat med en tång,
Gör det sedan till en sång.
Sjunga lite mer,
Du inte längre ser,
Utan bara dö',
Utan korv med brö'

(Visst ska jag bli sångskrivare och då med fokus på texter? :D )
//Trollino Junior

3 kommentarer:

  1. oh har du fortsatt kolla på dw =D vilken ep är du på? omg senji <3 rabu, omg shiro <3 rabu! .... ogillar typ alla andra karaktärer utom Rokuro och Sakigami =D <3 <3 rabu rabu.

    //Setton(xD)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är på episod 6 nu, så har exakt kommit halvvägs. Alltså vilka är Rokuro och Sakigami? Jag kan ju inte ha fått träffa dem ännu...? :P

      Radera
  2. =) ganska mkt iaf, vi såg väl bara ep 2 typ xD. Vilka är dina favvo karaktärer?? Frstn så gör Daisuke Ono rösten till Owl =D =D (rabu). hmm rokuro kommer i ep. 8 och sakigami kommer sent... typ ep. 10, men man får se en glimt av han tidigare =) kommer inte ihåg vilken ep. dock =X. Men fortsätt kolla =D vill höra vad du tycker, för det var en massa grejer med serien som jag inte gillade.
    //snorken

    SvaraRadera